VERBOUWING WONING VANMEERVENNE  (2017 )

Interne verbouwing van een rijwoning te Leuven.

De werken zijn opgevat in 2 fases:
-in een eerste fase worden het gelijkvloers en de eerste verdieping van het hoofdgebouw aangepakt. De bestaande badkamer verdwijnt en in de inkomhal wordt een nieuw toilet voorzien. Op de eerste verdieping zorgt een eenvoudige, maar slimme ingreep ervoor dat de bestaande indeling met slechts 2 kamers, wordt omgevormd naar een nieuwe indeling met 2 slaapkamers, een badkamer en een aparte nachthal die toekomstig gebruik van de zolderruimte mogelijk maakt.
-in een tweede fase zullen de gelijkvloerse achterbouwsels verdwijnen voor een nieuwe uitbreiding van de bestaande keuken en eetruimte. Om eenheid te brengen in een wirwar van deuren, hoekjes en kantjes, wordt een "meubel" ontworpen dat de verschillende zones van de leefruimtes met elkaar verbindt en tevens extra bergruimte creeert.

De werken zijn gestart!